KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Over Ons

DE COOLSTE BIKES
VOOR DE BESTE PRIJS
EN DE MEEST COMPLETE SERVICE.

The Cool Biking Company wordt gedreven door een simpel idee: jou de coolste bike leveren tegen de best mogelijke prijs. Wij zijn de beste plek om je nieuwe fiets te bestellen, zowel online als in onze showroom in Landsmeer.

Wat maakt The Cool Biking Company uniek?
Wij zijn de best gesorteerde vouwfiets-speciaalzaak van de Benelux! Bijna alles wat op de site wordt getoond staat is ook rijklaar voor je in de winkel, alle topmerken bij elkaar! Wij zijn select-dealer van Brompton, Gocycle en Dahon en hebben wij vele modellen op voorraad. Dat is uniek in Nederland en omstreken. Ook zijn wij select-dealer van Birdy, Tern, Riese & Müller en Qwic. Zoveel keuze vind je nergens.

The Cool Biking Company is High-speed e-bike-center voor o.a. Riese & Müller 45km fietsen. Wij hebben deze snelle elektrische fietsen rijklaar voor een proefrit voor je in de winkel staan.

Select partner van BOVAG met de hoogste klanttevredenheid van Nederland onder BOVAG leden

The Cool Biking Company is 4 dagen per week geopend en topmonteurs staan voor je klaar om eventuele probleempjes razendsnel voor je op te lossen.

Reken daarboven op een eerlijk en vakkundig advies. Wij zijn sinds 1981 actief. Iedere dag weer streven we hiernaar want we willen graag dat je nog een keer terugkomt en je vrienden meebrengt. Perfectie in alles wat we doen. Dit is de drijfveer achter ons succes en zorgt voor happy cool bikers!

The Cool Biking Company – More than just an internet store!

The Cool Biking Company
4.6
Gebaseerd op 46 beoordelingen
powered by Google
jan wijnschenkjan wijnschenk
17:30 20 Dec 22
Cool Biking is een bedrijf met echte professionals die weten wat service is en hoe een klant goed te helpen.Ook twee jaar na aanschaf van m'n eBike waren ze na diefstal van de accu zeer behulpzaam om zo snel mogelijk (bij de huidige lange levertijden) een nieuwe te krijgen.
didadunlopdidadunlop
13:40 14 Sep 22
Bij deze winkel een Urban Arrow gekocht. Destijds een van de laatste in nl. Goede service en zelfs thuis afgeleverd. Na een tijdje een probleem met het achterwiel. Maar goed contact hierover en naar behoren afgehandeld.
Vlieg BrommerVlieg Brommer
08:54 23 May 22
Eigenlijk schrijf ik nooit reviews, maar voor the cool biking company maak ik een terechte uitzondering. Op 26 maart 2021 kocht ik 2 Gocycle GX elektrische vouwfietsen. Ik woon dik 120 kilometer van Landsmeer, maar de directeur van the cool biking company stond erop om de fietsen persoonlijk bij mij thuis af te leveren omdat hij vond dat dit soort premium fietsen een goede uitleg verdienden. In een uurtje heeft hij bij ons thuis alles uitgelegd. Wij zijn nog steeds meer dan tevreden over deze ongelooflijk mooie fietsen, ze zijn licht, hebben een prima range, ze zijn snel, zeer makkelijk opklapbaar en we hebben er al vele kilometers mee gemaakt. We hebben deze gocycles permanent in onze Volkswagen California staan zodat we nooit misgrijpen als we er weer eens op uit willen. Op een gegeven moment maakte mijn gocycle een krakend geluid, dus belde ik met the cool biking company. Rene was in de buurt en was bereid om mijn fiets op te halen. Uiteindelijk bleek het demp-materiaal in mijn achtervering dit vreemde krakende geluid te maken. Raymond heeft dit materiaal vervangen en het krakend geluid was verledentijd. Die fiets werd binnen een week via PostNL thuisbezorgd. Ik ervaar dit alles als echte service, vandaar mijn positieve review. Raymond en René hartelijk bedankt voor jullie service. Een eventuele toekomstige volgende fiets koop ik uiteraard weer bij jullie.
Jaco VonkJaco Vonk
19:51 27 Jun 21
Afgelopen zaterdag tourtocht van 150 km met racefiets gemaakt. In de polder bij omgeving Landsmeer op zo,n 90 km van de tocht een lekke band en de as van het wiel helaas niet meer los kunnen krijgen om de band te wisselen. Naar deze fietsenzaak geweest. Ze hebben direct geholpen en vakkundig (nieuw draad getapt) het euvel verholpen waardoor ik de fietstocht weer kon hervatten. Super goede service. Echte vakmensen, aardig en behulpzaam. Kortom verdiende 5 sterren en een echte aanrader!!!👌👌👌
js_loader